Erica '86 zoekt spelers voor extra elftal

Erica ’86 is klaar voor de toekomst. Sinds lange tijd speelt de vereniging op de zaterdag met twee herenelftallen en een dameselftal. De randvoorwaarden zijn altijd prima voor elkaar. Zo zijn in het afgelopen jaar nieuwe tenues, tassen en andere kleding voor alle elftallen geregeld en ligt de accommodatie er prachtig bij. Nu is het tijd voor de volgende stap.

 

Heren

Na een aantal moeilijke jaren, lijkt dit seizoen het tij te keren. Aan het begin van dit seizoen kwamen in totaal 8 spelers de gelederen versterken en konden beide herenelftallen over een brede selectie beschikken.

Hoewel de resultaten dit jaar wat achterblijven met de verwachtingen, kijkt de vereniging met veel vertrouwen naar de toekomst. Een aantal weken geleden werd al bekend dat er liefst 8 spelers vanaf volgend seizoen de overstap maken naar de zaterdag vijfdeklasser en inmiddels staat de teller al op elf!

Het bestuur en de technische commissie van Erica ’86 hebben plannen om dit moment aan te pakken om de vereniging verder uit te bouwen in de vorm van een derde elftal. Het eerste en tweede elftal zullen als grote selectie gaan trainen onder leiding van hoofdtrainer Andries Bremer en een nader te benoemen assistent trainer. De assistent trainer zal ook de begeleiding gaan verzorgen van het tweede elftal op de zaterdag. Het derde elftal wordt een gezellig elftal voor spelers die op recreatieve basis een balletje willen trappen.

Om de plannen rond te krijgen is de vereniging nog op zoek naar extra spelers. Dit kunnen spelers zijn voor zowel het 1e, 2e of 3e elftal. Iedereen is welkom!

 

VR1

Het dames elftal zit dit seizoen in een zware competitie, maar houdt zich veelal goed staande. Afgelopen zaterdag nog werd concurrent Sweel met 4-2 opzij gezet. De opkomst tijdens training en wedstrijden is altijd goed te noemen, maar natuurlijk zijn nieuwe speelsters van harte welkom!

Lijkt het je leuk om te gaan voetballen? Of wil je de draad weer oppakken? Dan ben je van harte welkom bij de dames van Erica ’86! Trainer Harm Siebum verzorgt de trainingen en doet de begeleiding op de zaterdag en hoopt de groep nog wat uit te breiden.

 

Interesse? Kom eens kijken bij de trainingen:

-          1e elftal en de dames: op maandag en woensdag van 19.30 tot 21.00 uur

-          2e elftal: op woensdag van 19.30 tot 21.00 uur

Of neem contact met ons op:

www.erica86.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.